Morjesta pöytään (taas)!

Posted on Posted in Mielipiteet, Punttimimmi, Reissumimmi, Reissut, Yleinen

Hei vain kaikille, vai onko siellä ruudun toisella puolella enää ketään? Huomasit varmaan heti blogiin tullessasi, että ulkoasu on täällä muuttunut! Kansikuvan kuvat on ottanut Tiia Nyholm, lukuunottamatta Suomi-lippu kuva joka on Evan ottama MM-kisojen palkintojen jaon jälkeen. Kuvat yhdistin omin pikku kätösin.

Nyt tuntui sopivalta hetkeltä lyödä päivitystä kehiin, sillä piti päättää että pidänkö blogin domainin vai jätänkö blogin homehtumaan jonnekin internetin syövereihin ja valitsin näistä ensimmäisen. On vähän hakemista tässä, että miten tämä blogin päivittäminen nyt toimiikaan? Mistä oikein kirjoitan uuden artikkelin? Oikea kohta ilmeisesti löytyi kun tämä teksti näki päivänvalon ja tässä sitä ollaan, tällainen ujo comeback.

Olen itseasiassa miettinyt pitkään blogin kirjoittamisen jatkamista, mutta aina kun innostun asiasta, niin muistan bloggaamisen haittapuolia. En vielä tätä tekstiä kirjoittaessa tiedä että kumpi painaa puntarissa enemmän, kivat vai huonot puolet, mutta se jää nähtäväksi. Mitään tähtitieeteellisiä tavoitteita minulla ei blogin suhteen ole, mutta pidän kuitenkin kirjoittamisesta ja voisi olla kiva välillä tulla tänne purkamaan ajatuksia.

Yksi asia mikä on minua mietityttänyt blogin jatkamisessa on mun vanhat kirjoitukset. Aloitin tämän blogin kirjoittamisen kun olin 18 ja olen nyt 24. Jokainen ymmärtää että tuossa ajassa ihminen kasvaa ja mielipiteet muuttuvat, mutta pelkään vähän sitä että joka kerta kun jatkossa kirjoitan tämänhetkisen mielipiteen tai otan kantaa johonkin, joku on kaivamassa jotain vanhaa blogitekstiä ja kertomassa että 17.10.2012 kirjoitit kyllä että asia on näin… Eli toivoisin teiltä lukijoilta sen verran avarakatseisuutta, että ymmärrätte että minulla osa mielipiteistä on muuttunut, tai olen ymmärtänyt että kaikki asiat ei ehkä ole niin mustavalkoisia. Mieti nyt vaikka itseäsi, että jos olisit ottanut kantaa johonkin 19-vuotiaana, niin oletko edelleen menneisyyden sinäsi kanssa täysin samaa mieltä?

Valkovenäjän pääkaupungissa, Minskissä joulukuussa

Viime päivityksestä on kulunut viitisen kuukautta, joten aika paljon on ehtinyt sattua ja tapahtua. Voimanoston MM-kisat Moskovassa, Hokutoryu MM-kisat Minskissä, Tatu Avola Memorial… Kiinnostaisiko teitä lukea näin jälkeenpäin muistelmia näistä?

Tuota uutta banneria tehdessäni mietin myös toista vaihtoehtoa tekstille, ”deadlift and chill” olisi aika iskevä. Se ei vain sovi minulle kovinkaan hyvin, sillä vahvuuteni ei todellakaan ole chillata, vaan paremmin sopisi ehkä deadlift and overthink… 😀

Tästä ensimmäisestä comebackteksistä ei tullut kovin pitkä, sillä tuntuu että samalla haluaisin kerrata kaikki tapahtumat ja ajatukset mitä on melkein puolen vuoden ajan kerääntynyt, mutta samalla on järkevintä ettei lyö kaikkea oksennuksena yhteen tekstiin.

Eli hei, kiva että löysit takaisin tänne! Jatkossa lupaan olla kerjäämättä kommentteja, mutta nyt olisi kiva jos raapustaisit pari sanaa tuohon alle kommenttiboksiin niin tiedän etten vain omille silmille kirjoita. Olisi kiva tietää kuka sinä olet ja mitä olet kiinnostunut lukemaan? En kuitenkaan lupaa että tälläkään kertaa olen yhtään sen parempi vastaamaan kommentteihin (eikö jokainen saa olla tosi surkea jossain), mutta yritän parantaa tapani!

26 thoughts on “Morjesta pöytään (taas)!

 1. Älä niitä vanhoja blogeja tai kirjoituksia mieti. Se oli sitä aikaa. Se olit sillon sinä. Tyhmää jos joku kaivelee menneitä ja vertailee niitä nykyhetkeen koska jos sun mielipide on muuttunut niin se tarkoittaa että olet kehittynyt ihmisenä ja oppinut jotain. Ja se on tärkeintä 🙂 valitettavasti kaikki ihmiset eivät siihen pysty. Ole aito oma itsesi ja kirjota tasan just siitä mistä haluat 🙂 Kaikilla on hetkiä millon haluu olla omissa oloissa. Sitä ei tarvi pelästyä. Tosi kiva että oot tullut takasin 🙂

 2. Elä vanhoja murehdi, vaan kirjoittelehan vaan menemään 🙂 treenj ja ruokajuttuja, arkisia kuulumisia.

  Ps. Oli aika yllätys löytää bloglovin listalta sinun teksti

 3. Jee, olet takaisin, mahtavaa! 🙂 Kirjoituksiasi olen seurannut muutamia vuosia, sillä olet hyvä nostaja sekä rehellinen ja samaistuttava kirjoittaja 🙂 itse nostelen painonnostopuolella, mutta voimanosto kiinnostaa lähes yhtä paljon. Kirjoituksiasi on kiva lukea, ja ehdottomasti kiinnostaa muistelot aiemmista kisoista!

  1. Tosi kiva kuulla että olet iloinen että päivitän taas! 🙂 Muakin kiinnostaa painonnosto, pitäisi joskus opetella ihan kunnolla ne liikkeet!

 4. Juu tätä on odotettu! Kiinnostaisi kyllä lukea, että missä mennään ja miten viime kuukauden on sua heitelly. Ja ihan sitä ihteensä eli skeidan jauhamista 🙂

 5. Sun blogeja on mukava lukea ja olet mielenkiintoinen ihminen. Älä stressaa liikaa edellisistä kirjoituksista. Ihminen ns. ”pehmenee” mielipiteissään ajan myötä, se on huomattu:)

  Itse harrastan ihan muita asioita, mutta tykkään lukea blogiasi, koska kirjoitat niin hyvin. Joskus sulle laitoin sähköpostia, kun itsekin sairastan kilpparijuttuja ja sitä myöten hieman sumuista on meno välillä.
  Bloggaamisessa on varmasti haittoja, mutta myös niitä hyviä puolia, älä anna mahdollisen negatiivisen palautteen vaikuttaa sun kirjoittamiseen.

  1. Kiva että olet tykännyt! Välillä bloggaamisen huonot puolet on painanut enemmän, mutta toivottavasti nyt tulisi taas ne hyvät esille! 🙂

 6. Jee ihanaa oot takasin 💕 mun mielestä jatkat samaan malliin. Se on valitettavasti niin kun toiseen suuntaan kumartaa, niin toiseenn pyllistää ja vaikka helpommin sanottu kuin tehty, niin kirjoita siitä mistä SULLE tulee hyvä mieli (t. Toinen yliajatttelija) 😊 Tsemppiä ✨
  :: annamaiya.blogspot.com ::

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.