Yksin matkalle omasta tahdosta

Posted on Posted in Punttimimmi, Reissumimmi, Reissut, Yleinen

Yksin syöminen ravintolassa. Asia mikä kauhistuttaa monia. Saati sitten yksin matkustaminen.

Olen matkustanut verrattain paljon viime vuosien aikana, sekä yksin että seurassa. Muutama vuosi sitten en pitänyt vaihtoehtonakaan lähteä yksin matkalle. Ei käynyt edes mielessä että voisi lähteä täysin yksin jonnekin. Olin mä toki käynyt Ranskassa kaverin luona ja sinne matkustin yksin, mutta en ollut paikan päällä yksin.

Yksi kesä muutama vuosi sitten olisin halunnut lähteä matkaan ja olin opiskeluiden ohella säästänyt sen verran että että se olisi ollut taloudellisesti mahdollista. Mutta kukaan mun kavereista ei päässyt lähtemään, niin en sitten lähtenyt ollenkaan ja se harmitti. Kun sen jälkeen silloisen poikaystävän kanssa suunniteltu matka ei toteutunutkaan, se oli käännekohta ja päätin että jos kukaan ei lähde mukaan niin lähdenpä sitten itse. En antaisi sitä ettei kukaan lähde mukaan estää mua näkemästä maailmaa. Silloin olisin kuitenkin ehkä kaivannut sitä että olisi ollut seuraa matkassa.

Mutta nyt. Ai ettien että, en malta odottaa että pääsen yksin reissuun. Nyt kyse ei ole siitä etteikö matkaseuraa olisi tarjolla ja on tuntunut aika tylyltä kieltäytyä. Mutta haluan. Lähteä. Yksin.

Heinäkuussa lähden viikoksi Kreikkaan, yksin. En ole koskaan käynyt Kreikassa ja jostain syystä se tällä kertaa houkutteli. Selasin eri vaihtoehtoja muutaman päivän ja sitten se löytyi; täydellinen paikka. Minulla ei ollut aikomusta vielä sinä päivänä varata matka mutta kun täydellinen matka löytyi niin tartuin siihen.

Siis ajatelkaa. Kreikassa, mökki vuoren (tai ainakin kukkulan) huipulla merenrannan tuntumassa. Mökki!!! Rakastan mökkeilyä ja hotelleja selatessa mikään ei tuntunut tarpeeksi rauhalliselta. Sitten löytyi tämä. Saan olla yksin viikon mökissä, eikä tarvitse olla sosiaalinen ellei siltä tunnu. Haluan vain pötkötellä auringossa, lukea kirjaa, kierrellä saarta, uida ja olla omissa ajatuksissa. Viikon, mökissä, yksin. Jos ei vielä selvinnyt, niin tämä on minusta täydellinen lomaviikko.

En malta odottaa!

Parasta yksin lomaillessa: hakea take-away ruokaa ja syödä sitä hotellissa samalla kun lukee hyvää kirjaa <3

Jos sinäkin haaveilet yksin matkustamisesta, niin suosittelen lähtemään! Ei tarvitse lähteä maailman toiselle puolelle jos ei halua, vaan juuri siihen paikkaan minne itse haluaa. Siihen hotelliin minne itse haluaa. Tekemään juuri sitä mitä itse haluaa. Yksin kun matkustaa, kun saa päättää kaikesta itse (ainakin siinä määrissä missä budjetti antaa periksi). Rakastan matkustaa hyvässä seurassa, mutta nykyään rakastan matkustaa myös yksin.

Tämän tekstin kuvat on viime vuoden kesälomareissusta Espanjan aurinkorannikolla, jossa olin osan matkasta Emilian ja Santerin luona ja osan hotellissa.

Ja loppuun vielä mainos. Fitnesstukulla on sunnuntaihin asti menossa kampanja, jossa saa -20€ alennusta kun ostaa vähintään 80€:lla. Kelatkaa mun ilme kun näin tän sähköpostin ja just eilen tilasin uusia treenivaatteita… Mutta jos sä tarttet treenivaatteita tai lisäravinteita niin alennus kannattaa hyödyntää. Linkki on mainoslinkki, eli jos ostat sen kautta saan pienen provision. Klikkaa tästä päästäksesi ostoksille ja muista käyttää koodia ”FT20” saadaksesi alennuksen. Tarjous on voimassa sunnuntai 25.3 asti.

PS. Söin viimeistään eilen yksin ravintolassa. Se ei ollut kamalaa.

6 thoughts on “Yksin matkalle omasta tahdosta

  1. Paluuviite: jordan 2 retro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.